Missie & Visie

Missie

Nederland elke dag een beetje veiliger. Met een passie voor veiligheid, zorgen wij er voor dat alle werknemers veilig kunnen werken. Wij willen veilig werken mogelijk maken en als er dan toch een incident gebeurt, weten hoe er eerste hulp verleend moet worden tijdens een calamiteit.

 

Visie

101Veiligheidsgroep.nl B.V. is een full service organisatie op het gebied van bedrijfsveiligheid. Wij bieden een totaaloplossing voor het creëren van een veilige werkomgeving bij onze opdrachtgevers. Zowel op strategisch- als op operationeel niveau kunnen wij de opdrachtgevers hierin bijstaan.

Het inrichten van de veiligheidsorganisatie binnen een bedrijf gaat verder dan alleen het volgen van veiligheidsopleidingen. Daarom bieden wij een compleet aanbod aan advies, opleiding en veiligheidsartikelen, uitgevoerd door een team dat veiligheid ademt. Wij helpen onze opdrachtgevers op maat, toegepast op de specifieke wensen en situatie. Hiermee dragen wij bij aan het vergroten van de bedrijfsveiligheid bij onze opdrachtgevers.

 

Kernwaarden

  • Plezier
    Wij hebben plezier in ons werk, in het samenwerken met collega’s en opdrachtgevers. Trots op de resultaten die we voor onze klanten realiseren en op de wijze waarop we bijdragen aan het creëren van veiligere wereld.
  • Ambitie
    Dat doen wij met grote ambitie. We zijn gedreven om al onze kennis en kunde in te zetten en om daar waar nodig kennis te halen en te delen.
  • Verantwoordelijk
    Verantwoordelijkheid betekent voor ons dat we samen zorgen voor het welzijn van ons bedrijf, onze mensen en opdrachtgevers. Verantwoordelijkheid betekent ook zorgen voor tevreden klanten.