Over ons

Partner in BHV

Alles voor de beste BHV

Stel je voor dat er binnen jouw organisatie een calamiteit plaatsvindt. Er raakt een medewerker gewond, een bezoeker valt van de trap of er breekt brand uit. Weet jij dan wat jou te doen staat?

101BHV.nl verzorgt de complete BHV organisatie voor bedrijven in heel Nederland. Wij zijn hierin één van de meest veelzijdige en complete aanbieders. We zijn van toegevoegde waarde omdat wij alles in huis hebben, altijd in de buurt zijn en maatwerk kunnen leveren.

Wij verzorgen BHV cursussen:
Bij jullie op locatie | Bij jou in de buurt | Op locatie geregeld door 101BHV.nl | In een BHV oefencentrum

Bhv Eerste Hulp Verlenen 2
Bhv Ontruiming

BHV is verplicht

BHV in de arbowet

Een BHV cursus is verplicht voor organisaties met medewerkers in loondienst. Hoeveel BHV’ers er nodig zijn, hangt af van de grootte van de onderneming en de risico’s die de specifieke werkzaamheden met zich meebrengen.

Na het behalen een BHV certificaat, volgt jaarlijks een BHV herhaling om de vaardigheden te oefenen en de geldigheid van het BHV certificaat te behouden.

Lees meer over BHV

Over 101BHV.nl

WIE ZIJN WIJ

Alles voor de beste BHV’er. Dat is waar 101BHV.nl zich dagelijks voor inzet. 101BHV.nl beschikt over een team gekwalificeerde instructeurs en medewerkers die vakkundig ondersteunen bij het oplossen van vraagstukken op het gebied van BHV. Met 101BHV.nl heeft uw organisatie één partij voor:

Lees meer over 101BHV.nl
101bhv Oefencentrum
Bhv Locaties Overzicht

Landelijke dekking

Ook bij jou in de buurt

101BHV.nl organiseert op ruim 25 locaties in Nederland BHV cursussen, ook in een BHV oefencentrum. Zo is er altijd een geschikte locatie bij jou in de buurt.

Het is ook mogelijk om de cursus BHV en oefeningen op eigen locatie te laten plaatsvinden. Neem contact met ons op en wij komen je bezoeken!

Bekijk alle locaties